Werken en leren

Werken bij Ouder en Kindcentrum Academia
Ouder en Kindcentrum Academia vindt het belangrijk dat haar medewerkers met veel plezier naar hun werk komen. We zijn er van overtuigd dat gemotiveerd personeel noodzakelijk is om de beste kinderopvang te kunnen bieden aan kinderen en hun ouders.

Zorg voor personeel
Goede zorg voor onze medewerkers levert een aanzienlijke bijdrage aan een kwalitatief hoogwaardige en vooruitstrevende kinderopvang.
Die zorg voor ons personeel bieden wij niet alleen in materiële zin, maar meer nog in flexibiliteit en aandacht en indien nodig persoonlijke begeleiding.

Opleiding
De medewerkers van Ouder en Kindcentrum Academia beschikken over minimaal de in de CAO Kinderopvang gestelde opleidingseisen. Ieder jaar wordt er gekeken op welk gebied bijscholing gewenst is. Dit wordt dan in de vorm van een cursus of training aangeboden aan de medewerkers.

Stage
Op het Kindcentrum werken we regelmatig met stagiaires. We vinden het belangrijk om nieuwe collega’s op te leiden.

Wat biedt Ouder en Kindcentrum Academia
Onze arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO. Een goede pensioenregeling, en een reiskostenregeling behoren tot de arbeidsvoorwaarden die wij bieden. De mogelijkheid bestaat om zich in deze sterk ontwikkelende organisatie mee te denken, te organiseren en te groeien.